• bold
  • brave
  • iconic
  • simple
  • louder
Loaded

El dia que va morir l’últim panda

Post Image

El dia que va morir l’últim panda – CIA Projecte Ingenu

Un viatge per un futur distòpic on els ossos panda s’han extingit i els científics aconsegueixen incubar un embrió fora del ventre matern. Quin futur ens espera en una societat immersa en una evolució tecnològica constant?

Imaginau-vos que entram en un museu on contemplam els pròxims 1000 anys de la humanitat. ‘El dia que va morir l’últim panda’, a càrrec de la companyia Projecte Ingenu, ens ofereix un viatge per un futur distòpic on els ossos panda s’han extingit i els científics aconsegueixen incubar un embrió fora del ventre matern. Per primera vegada a la història, l’espècie humana té el poder de decidir sobre la seva evolució. Quin futur ens espera en una societat immersa en una evolució tecnològica exponencial?.

Selecció genètica, transhumanisme, intel·ligència artificial, ecofeixisme… Un muntatge que repensa la relació amb l’espectador i proposa un format a cavall entre la instal·lació i el teatre, on el públic –proveït d’uns auriculars– transita lliurement per l’espai escènic i decideix on posar la seva mirada per construir el muntatge final.

Una producció de Projecte Ingenu amb el suport de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), dins del programa Guaret del Suport a la Creació Fira Tàrrega 21 i 22 amb la col·laboració de la Nau Ivanow i amb la complicitat de Fabra i Coats i Convent de les arts d’Alcover.

<-
XISK + Plan-ET
->
Paraula de Poble