Cool Days Festival

Hoy puede ser mi gran noche

Hoy puede ser mi gran noche – CIA Teatre en Vilo

Un cant als perdedors que mai deixen d’esperar el seu moment. A càrrec d’una de les companyies més interessants de la nova creació teatral, avalades per les seves obres que han obtingut nombrosos reconeixements

“Hoy puede ser mi gran noche” és una festa teatral, una peça còmica i musical, un exercici d’autoficció que conta la fascinant història d’un cantant d’orquestra a la Galícia dels 90 i les seves filles, la màxima aspiració de les quals és ser com el seu pare.

En aquest espectacle una actriu i la seva germana músics en escena es despleguen en múltiples veus per a fer un emocionant viatge al passat, a un món carregat d’exotisme amb la finalitat d’entendre aquesta estranya amalgama que resulta del que un dia vam voler ser i el que som.

Aquesta és una obra divertida, valenta i profunda, una celebració del que ja no existeix, la qual cosa va poder ser i no va ser, un cant als perdedors, als quals mai deixen d’esperar el seu moment.

Una història emocionant, un relat esquinçador on el teatre en suspens torna a desplegar tota l’eloqüència de la seva poètica teatral, la irreverència, la tendresa i l’humor per a acostar-nos a la batalla d’una dona que es baralla entre l’extraordinari i l’ordinari, la gesta i la derrota, el deure i la felicitat veritable.

Teatre
Diumenge, 14 de maig – 12.00 h
Teatre d’Artà.
Majors de 12 anys.

Entrada General: 10 €
Per menors de 19 anys: 5 €