Cool Days Festival

Res, no res, menys que res

Res, no res, menys que res – CIA Emprunats

El món vist amb els ulls dels joves. Espectacle seleccionat dins de la convocatòria ‘Nous Creadors’ del Cool Days Festival

El Cool Days Festival també pretén servir de plataforma per impulsar i divulgar propostes escèniques de nous creadors. Aquest és el cas de l’espectacle ‘Res, no res, menys que res’, que ens oferirà la Cia. Emprunats, que gira al voltant dels joves, l’existència humana i el món que els envolta.

La proposta que ens oferiran té el seu punt de partida en el dia que Pierre Anthon s’aixeca de la seva cadira a l’aula i anuncia al mestre i companys d’aula que res no importa a la vida i se’n va per no tornar més. “Res té sentit, això fa molt temps que ho sé. Així que no val la pena fer res, ho acab de descobrir”. Els seus companys d’escola, desmoralitzats per la revelació, concebran un pla per intentar convèncer en Pierre Anthon, però sobretot a ells mateixos, que a la vida sí que hi ha coses que tenen importància… o potser tot això no és més que una enorme peça teatral on es tracta de fingir i de ser el millor en fer-ho?.

Res, no res, menys que res és una adaptació lliure del llibre No-res de Janne Teller. Una proposta de creació a partir del text que es barreja amb tot un treball corporal i coral en la seva escenificació.

Emprunats és una companyia jove que neix a partir del treball conjunt i la química entre els seus membres. Amb l’interès compartit sobre el treball físic i de moviment en la creació teatral, inicia el seu recorregut com a companyia amb aquesta representació artística, interpretada per set (7) actors i actrius:

– Estela Roca
– Laura Morónez
– Joan Lluis Terrassa Cantó
– Lulu Cormican
– Andrea López Moreno
– Karen Codina
– Glòria Sánchez

Teatre
Divendres, 12 de maig – 17.30 h – Terrassa del Teatre.
Dissabte, 13 de maig – 16.00 h – Terrassa del Teatre.

Entrada General: 10 €
Per menors de 19 anys: 5 €