Cool Days Festival

Verònica

VerònicaCia. Magdalena Garzón

Un diàleg entre les formes de l’arquitectura i els espais emblemàtics de Mallorca que ens oferirà una proposta de dansa que vincula la tradició amb el moviment avantguardista de la creació contemporània.

La dansa contemporània tindrà també el seu espai en aquesta edició del Cool Days Festival 2023. La companyia de dansa Magdalena Garzón ens oferirà una peça de dansa contemporània interpretada per Èlia Genís i Blanca Tolsa. La proposta és fruit, essencialment, d’un procés de desgranament de la poètica compositiva que constitueix les floreres: objecte singular i particularment vinculat a la tradició de Mallorca.

Com que aquest objecte és una decoració present, de vegades, a les cases i possessions (en les sales, les clastres i els menjadors tradicionals de Mallorca), i que consisteix en una intervenció en dansa que vincula la tradició amb el moviment avantguardista de la creació contemporània.

Una posada en escena que vincula l’arquitectura del cos amb el de les cases, donant vida als espais. Verònica serà representada a la plaça de s’Aigua d’Artà, el dissabte 13 de maig, a les 12 hores . Un espai emblemàtic del nucli urbà del poble, que permetrà el diàleg entre les formes i els continguts del lloc en si i les mateixes arquitectures i ressonàncies del moviment.

Dansa contemporània
Divendres, 12 de maig – 17.00 h – Plaça de s’Aigua.
Dissabte 13 de maig – 12.00 h – Plaça de s’Aigua.

Durada: 15 minuts
Tots els públics

Gratuït