Cool Days Festival

Rojos

Rojos – CIA Miquel Barcelona

La pràctica artística com una eina per a la transformació social. El campament dels presos, al parc natural de Llevant, acollirà aquesta peça de la companyia de Dansa Miquel Barcelona que realça la memòria d’uns fets dramàtics ocorreguts durant la Guerra Civil Espanyola

La representació de ‘Rojos’ parteix d’una recerca de testimonis de l’època de postguerra de la Guerra Civil Espanyola i de la recuperació del llegat cultural artístic de l’època en clau de peça escènica. L’espectacle vol posar en valor la memòria d’uns fets dramàtics per a una generació, la vida clandestina durant la repressió que va tenir lloc després de la guerra mitjançant les figures artístiques, les dones creadores i el moviment homosexual, i vincular el present amb l’època de la postguerra. El campament dels presos, al parc natural de Llevant, és l’indret escollit per acollir l’espectacle de la companyia de Dansa Miquel Barcelona.

Amb més de 15 anys d’experiència, Miquel Barcelona ha treballat amb creadors com ara Carolyn CarlsonJuan Kruz de Garaio EsnaolaRaffaelle GiovanolaDarío Fo, Àlex Rigola, Qars Teatre, Cobosmika Company i Laura Vilar, entre molts d’altres. Forma part del projecte ALIANSAT del SAT! Sant Andreu Teatre 19-21, és membre de l’equip artístic de nilak i és cofundador de l’espai de creació nunArt Creacions Contemporànies. La companyia de dansa Miquel Barcelona entén la pràctica artística com una eina per a la transformació social amb 5 eixos d’interès: territori, memòria, sostenibilitat, educació i generació de públics.

Dansa Contemporània
Dissabte, 13 de maig – 18.00 h
Campament de presos, Parc Natural de Llevant.
Aforament Limitat a 120 persones.

Gratuït