Cool Days Festival

POI

POICIA D’es Tro

Quan les arts del circ es fusionen amb el popular joc de la baldufa, un espectacle de carrer inspirat en les arrels de la cultura mediterrània

Un personatge atrapat des de la infància per l’efecte giroscòpic de la seva baldufa. Un viatge d’embolics i girs que ens transporta al joc, un dels estats més importants de la vida. Girs hipnòtics capaços de detenir el temps i aïllar-nos de la velocitat que regeix la nostra quotidianitat.

L’espectacle POI, a càrrec de la companyia D’es Tro, fusiona les arts del circ amb el popular joc de la baldufa i les arrels de la cultura mediterrània, responent a una cerca física de malabars i manipulació, però també a una recerca artesana respecte a la construcció de baldufes.

L’actor Guillem Vizcaíno, mitjançant aquesta posada en escena, ret un captivador homenatge a aquesta joguina tradicional. Hores i hores de pràctica i confecció l’han convertit en aquest entranyable personatge que contagia la fascinació i entusiasme per l’equilibri hipnòtic d’aquest objecte giratori.

Dijous, 11 de maig-18 h
Amfiteatre de Na Batlessa.
Durada: 45 min
Tots els públics

Entrada General: 10 €
Per menors de 19 anys: 5 €